Instructor de dans

COD COR: 265308

Perioada desfășurării:

Cursul se va desfășura în sălile de balet din cadrul Palatului Național al Copiilor din București (B-dul Tineretului nr. 8-10 – stația de metrou Tineretului). 

Programul cursului: 9.00 -18.00, zilnic, două săptămâni. 

Organizăm trei cursuri pe an, fiecare grupă are cel mult 14 participanți.

Condiții de acces:

Minim absolvent de liceu, experiență în domeniu, ca dansator sau ca instructor, experiență motrică în sporturi învecinate (gimnastica, aerobic, dans sportiv etc.), muzicalitate, stare de sănătate bună (acest lucru fiind relevat în cadrul unui interviu) și de portofoliu prezentat la momentul înscrierii.

Autorizații și recunoaștere: Cursul este autorizat de Comisia Municipală din cadrul Agenției de Prestații Sociale - Autoritatea Națională pentru Calificări - Ministerul Muncii și Ministerul Educației, cu respectarea standardului ocupațional în vigoare.

Se finalizează cu examen de absolvire, care duce la obținerea unui certificat de competențe recunoscut pe piața muncii din România, UE și în toate țările cu care România are semnate tratate de recunoaștere a diplomelor și certificatelor în condițiile supralegalizării conform tratatului de la Haga.

Formatori și evaluatori experți A.N.C.: maestru coregraf Anca Roman (modul dans clasic), maestru coregraf Paula Ionescu (modul dans modern și de caracter), instructor de dans, antrenor sportiv gimnastică Georgeta Vlăduțu (project manager – îndrumător proiect coregrafic final) și expert comunicare, competențe antreprenoriale Carmen Prodan.

 

Coordonator Program: Georgeta Nicola-Vladutu www.cursuriabd.ro, www.cursuriatestari.ro mobile: +40722772281/+40768.299.635 email: georgeta.vladutu@gmail.com

 

 

NOTĂ! 

Locurile sunt limitate! 

Grupa de pregătire este formată în ordinea înscrierii și depunerii unui dosar complet!