Bine v-am găsit,

Cursuri ABD (Ability Development SRL) vă salută și vă mulțumește pentru prezența voastră la cursuri, seminarii și alte forme de colaborare.  Suntem recunoscători pentru parteneriatul și prietenia cu care ne-ți onorat în ultimii 12 ani.

Pentru a asigura respectarea dreptului vostru la protecția datelor cu caracter personal, implementăm măsuri specifice de protecție, luând în considerare legislația română, precum și cerințele stabilite de Regulamentul (UE) 2017/679 - aplicabil în întreaga Uniune Europeană începând cu data de 25 mai 2018.

Datele personale pe care le prelucrăm sunt necesare înscrierii, participării și informărilor din cadrul cursurilor organizate de firma noastră de formare profesională și personală. Dorim să vă asigurăm ca toate aceste date sunt protejate și folosite întotdeuna conform reglementărilor legale și numai cu bună-credință. 

Dorim, de asemenea, să asigurăm partenerii pentru care prestăm servicii de marketing on-line că toate datele, materialele și informațiile pe care le prelucrăm sunt în siguranță și protejate.

În cadrul activităților organizate de firma noastră ne-am bucurat de fiecare clipă petrecută împreună, ne-am mândrit cu voi și am arătat aceste lucruri prin numeroasele articole și fotografii surprinse în timpul cursurilor, pe care vi le-am dedicat și dăruit să le aveți amintire. Pe cele mai frumoase sau reprezentative le-am postat pe pagina noastră de Facebook și pe site-uri. 

Ne-ar părea foarte rău să le ștergem pe toate, de aceea vă rugăm ca în cazul în care nu doriți să mai păstrăm articole, referiri, tag-uri sau fotografiile cu dvs. să ne spuneți acest lucru prin intermediul unui mesaj sau prin mail: office@cursuriabd.ro. Vom respecta dorința voastră și vom șterge materialele indicate pentru totdeauna din istoric și din toate mediile de stocare date.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și vă dorim să vă îndepliniți toate visele!

 

Cu drag,

Echipa Cursuri ABD