BeYoutiful –

Eliberarea din iluzie și principiile de well-being

 

Trainer: Luana Ibacka

Life Trainer & Tango Dancer / Body Coach

Cum arată un om fericit, relaxat, care trăiește în plăcere autentică fiecare clipă? Perspectivele științelor psihologice ne pun la îndemână posibilități de a ieși din iluzia nefericirii, a fricii și a suferinței. Există oameni fericiți: sunt aceia care au încetat să se compare cu alții, să folosească doar contextul conjucturii, și s-au trezit la EU -l autentic , ELIBERAT DE ILUZIE, JUDECATĂ ȘI COMPARAȚIE! 

  

Frumusețea ne stă la dispoziție prin gânduri, prin cuvinte, prin cum respirăm, simțim, percepem.  „Frumos“ înseamnă să fii conștient/ă, prin conexiune la propriul corp și prin acceptarea conectării AUTENTICE cu ceilalți. 

  

O femeie este frumoasă când realizează asta cu mintea ei creatoare, iar frica de a nu fi iubita, dispare. Câștigarea controlului începe cu pierderea lui. Toate conflictele apar întrucât creierul nostru a fost educat, sub toate modurile posibile, să reacționeze prin luptă/competiție, să aibă așteptări și să anticipeze. 

  

 “Well-being” optim înseamnă o schimbare radicală de mentalitate/valori, care are ca prim pas eliberarea din iluzia acestei unice realități. Frumosul și frumusețea eternă încep acolo unde ieși din prizonieratul propriilor PERCEPȚII. 

   

 Obiectivele seminarului sunt: 

- Dezvăluirea valorilor interioare autentice – fundamentul existenței 

-  Înțelegerea principiilor minții și conexiunea cu corpul 

-  Cum să gândești la scară “mare” (universală) pentru a avea rezultate 

-  Folosirea puterii creatoare a gândului și cuvintelor 

-  Decriptarea limbajului încrederii 

-  Cultivarea corectă a imaginii de sine 

-  Dezvoltarea comunicării empatice 

-  Crearea unor noi abilități de comunicare în cuplu 

-  Frumusețea dezvoltată ca instrument de cooperare, intimitate și încredere 

-  Crearea instrumentelor proprii de a cultiva frumusețea, de a conștientiza gândurile, nutriția, respirația, conexiunea cu propriul corp 

 Acest eveniment este pentru mine dacă: 

-  Sunt o persoană care aspiră la o viață de calitate, eliberată de memoriile arhivate 

-  Doresc instrumente de a-mi crea o independență psihică 

-  Vreau să îmi creez propriile afirmații, propriile exerciții fizice, propria “Hrana”-întrucât am încrederea în intuiția mea și în posibilitățile educării selective 

-  Sunt gata să depășesc prejudecățile, moștenirile familiale, informațiile necontrolabile din mediul înconjurător, și să îmi creez Autenticul  “EU”-FIZIC ȘI INTELECTUAL 

-  Sunt conștient(ă) că sunt mai mult decât produsul trecutului meu 

-  Doresc să cunosc exerciții, antrenamente și instrumente de a mă regenera și reîntineri, de a depăși cu ușurință provocările sociale și blocajele psihice 

-  Doresc conectare permanentă cu propria persoană și deschidere către conexiune autentică cu parteneri de sex opus 

-  Vreau să trăiesc în plăcere și relaxare 

 

Luana către tine: 

 

„Îmi doresc la fel ca și tine,sănătate, fericire, o relație de cuplu perfectă, prosperitate, aventură, evoluție ! Îmi doresc să fiu frumoasă, veselă, atractivă și liberă de trecut. Modul în care pot să îmi indeplinesc  dorințele sufletești și fizice se bazează pe modul în care armonizez lumea trăirilor interioare (emoții, gânduri,vise,așteptări) si lumea trăirilor mele exterioare ( ce vorbesc, cum mă comport, acțiuni, alegeri, cum arăt, ce transmit non verbal). 

  

Pentru acest echilibru studiez, creez principii și programe autentice-bazate pe propriile trăiri și întâmplări, îmi ghidez acțiunile după raționamente și minte obiectivă, înțelegând ce fel de semințe spirituale am sădit. Cred cu tărie că viața poate fi Raiul pe pământ, și RAI înseamnă pentru mine Răbdare, Atenție și Iubire. 

 

Acest seminar este ca și cuprinsul unei cărți: parcurgem toate capitolele importante dintr-un ghid care te învață cum să obții PAS CU PAS ceea ce îți dorești de la viață. Pas cu pas, ne schimbăm părerea despre dorințe, și devenim magneți. Apoi realizăm, că..magneți am fost de la inceput J 

Adresez acest seminar cu prioriate femeilor, întrucât ele sunt cele răspunzătoare de stare, de frumusețe și armonie pe pământ. Bărbații, din această perspectivă pot doar absorbi infoematie,, sunt pentru că rolul lor este “actiunea”, și acolo, sunt singuri cu deciziile lor. 

 

După acest seminar introductiv, te invit în universul unui nou LIFESTYLE, în care te voi învață cum să te autoprogramezi, cum să faci față memoriilor recurente, emoțiilor negative,stresului, cum să antrenezi conexiunea minte-corp, cum să ai o imagine de sine puternică, cum să te deschizi autentic față de pareteneri de sexul opus, care sunt tehnicile care le poți folosi independent pentru o sănătate perfectă, o siluetă frumoasă și un chip strălucitor. Universul meu este de COMUNICARE, deci vei dobândi noi instrumente în a fi empatic, dar și clar, concis, autentic (în mesajele verbale și non-verbale).”