Despre Cursuri ABD

 

    Cursuri ABD (Ability Development) este o companie de training și consultanță acreditată de Autoritatea Națională a Calificărilor (ANC) care organizează cursuri de formare profesională.
Firma și-a început activitatea în anul 2005 și a autorizat primele programe de formare profesională în anul 2006.
Ability Development se înscrie în anul 2014 în Asociația Patronală a Furnizorilor de Formare Profesională din Romania (APFFPR) și devine beneficiar al Proiectului Calitate într-o Economie bazată pe Cunoaștere, proiect în cadrul căruia implementează Sistemul de Management al Calitătii ISO 9001. 
    Viziunea companiei noastre este de a deveni un partener cunoscut și apreciat pe piața formării profesionale din România și din Uniunea Europeană, capabil să ajute la dezvoltarea și modernizarea conceptului de învățare pe tot parcursul vieții.  
    Ne dorim să contribuim la schimbarea mentalității privind educația, să promovăm inovarea și creativitatea, să atragem participanți entuziaști în cadrul programelor noastre de training, oferindu-le teme perfect adaptate realității organizaționale, interactivitate și posibilitatea de a aplica anumite noțiuni și instrumente în timp real, pentru a găsi răspunsurile la preocupările inerente activităților de business.
    Misiunea noastră este de a ne sprijini clienții în efortul lor de a face o schimbare în bine, atât pe plan profesional, cât și în dezvoltarea personală. Vom îndeplini această promisiune datorită expertizei, experienței în mediul de afaceri multinațional, pasiunii și implicării formatorilor noștri excepționali care îi vor însoți pas cu pas pe drumul spre excelență.
    Valorile în care credem și care sunt prezente în sălile noastre de curs sunt: respectul cu care construim relații bazate pe încredere, generozitatea cu care împărtașim experiența și cunoștințele noastre, bucuria de a deveni partenerii clienților noștri, în procesul de învățare pe tot parcursul vieții.
Cursuri ABD (Ability Development) a autorizat ANC peste 15 programe de formare profesională și are în portofoliu peste 100 de companii-client, nume de prestigiu din domenii cum ar fi: Industria auto, IT, Construcții, Sănătate și Farmacii, Turism și Hoteluri, FMCG, Cultură și Artă,  Administrație Publică, Servicii Sociale, etc.
Trainerii noștri sunt implicați în cca 30  de proiecte europene, în calitate de experți formatori și de asemenea activează în domeniul educației, în calitate de lectori, profesori, coordonatori pedagogici și universitari.