Coaching for Business

Este un program dedicat persoanelor angajate pe diverse nivele manageriale ale organizației și care doresc să-și dezvolte cariera pe baza unor principii sănătoase, să-și învingă temerile și nesiguranța, să atingă obiectivele de performanța într-un timp optim,  să devină persoane de succes care se bucură de respectul celor din jur. 

Managerii eficienți sunt apreciați, propuși pentru promovare, evidențiați deoarece obțin rezultate care îi diferențiază de ceilalți angajați ai companiei. 

Unii zic că este vorba de talent. 

În mod natural, acest proces de dezvoltare a abilităților, de acumulare de competențe și de schimbare a atitudinii, poate dura ani, în unele cazuri, chiar foarte mulți, dacă îmbogățirea experienței nu a fost monitorizată și nu a avut la bază un model de succes. 

O soluție pentru accelerarea și consolidarea acestui mult dorit proces este de a apela la serviciile unui coach în business, adică la o persoană cu experiență, care poate îndruma, care știe cum să înlăture obstacolele mentale ce stau în calea performanței, care știe să creeze cadrul pentru ca discipolul său să se cunoască pe sine, să își descopere limitele și apoi să le depășească. 

Un coach motivează, devine ghid în drumul spre atingerea obiectivelor și mai ales își incurajează clientul în a face alegeri corecte și în a-și asuma deciziile luate.

 

Durata unei sesiuni de coaching este în medie de 1,5 - 2 ore.

Prețul unei sesiuni de coaching diferă în funcție de etapa din cadrul programului, de profilul și complexitatea cazului.