Coaching for business

Este un program dedicat persoanelor angajate pe diverse nivele manageriale ale organizației și care doresc să-și dezvolte cariera pe baza unor principii sănătoase, să-și învingă temerile și nesiguranța, să atingă obiectivele de performanța într-un timp optim,  să devină persoane de succes care se bucură de respectul celor din jur. 

Managerii eficienți sunt apreciați, propuși pentru promovare, evidențiați deoarece obțin rezultate care îi diferențiază de ceilalți angajați ai companiei. 

Unii zic că este vorba de talent. 

În mod natural, acest proces de dezvoltare a abilităților, de acumulare de competențe și de schimbare a atitudinii, poate dura ani, în unele cazuri, chiar foarte mulți, dacă îmbogățirea experienței nu a fost monitorizată și nu a avut la bază un model de succes. 

O soluție pentru accelerarea și consolidarea acestui mult dorit proces este de a apela la serviciile unui coach în business, adică la o persoană cu experiență, care poate îndruma, care știe cum să înlăture obstacolele mentale ce stau în calea performanței, care știe să creeze cadrul pentru ca discipolul său să se cunoască pe sine, să își descopere limitele și apoi să le depășească. 

Un coach motivează, devine ghid în drumul spre atingerea obiectivelor și mai ales își incurajează clientul în a face alegeri corecte și în a-și asuma deciziile luate.

 

Coaching for trainers

Programul a fost creat din dorința de a îmbunătăți sistemul de formare profesională din România, de a dezvolta abilități și competențe pe de o parte, dar mai ales de a împartăși pasiunea pentru acest domeniu, care din păcate nu deține valoarea și respectul cuvenit în acest moment. 

Cu toții știm ca sunt foarte puțini traineri profesioniști pe piață și acest lucru tocmai din lipsa unei culturi și educații în domeniul formării adulților, la care se mai adaugă și lacunele imense din învățământul românesc. Metodele și tehnicile folosite în prezent sunt, în general, empirice, neatractive, depășite. 

„Cum să atragi cursanți, cum să le creezi cadrul propice învățării, cum să-i motivezi să lucreze cu tine și să mai și plătească pentru asta? 

Cum să-i convingi că ceea ce ai tu de oferit, experiența ta, expertiza ta, se îmbină în deplină concordanță cu nevoile lor de instruire?  

Cum să devi un trainer bun?“

Acestea sunt doar câteva întrebări pe care și le pun formatorii la început de carieră. 

Trainerii experți de la Cursuri ABD au răspunsuri la aceste întrebări și la multe altele și sunt pregătiți să le clarifice în cadrul sesiunilor de coaching.